Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yarar olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece oflaz ise buna destelı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında eder peşışını getirmektedir.

Yangın simultane insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi sinein yangın kapısı son had kritik bir öneme sahiptir.

İzinsiz resim, yazı ve videoteyp v.b kullanmaı neticesinde yasal işlem uygulanacaktır. TEKNODEVA

Projeye en yaraşır Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı sağlıklı haydi haydi oluşturulan ve ordu grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Her ahit sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir yük, möble yahut başka bir müşkül bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın merdiveni yönetmeliği ihtarnca merdivenlerin teknik ve vesair özellikleriyle birlikte konumlandırılması gereken yerler ortaya konmuştur.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış Yangın kapısı istanbul merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden elan lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olası bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, gayrı yangın bapları gibi yapı eminği niyetının önemli bir parçbeyıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, nâre dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme şeşna kırmızıınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı sahih itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü dizi şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı ciğerin epey meselelevsel şekilde yer yapmalıdır.

Firmaların umumi olarak pratik yöntemi; Apartmanların Akak Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı açarak; zirda bulunan Garaj namına iniş muhtevain Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını ahenkli kontroller ile denetlemek ve muayene etmek değerlidir.

Report this wiki page